Wojownik
Mam taki Pomys³ ¿eby zrobic ma³e miasto dla nowych gracz : w tym miescie beda sety zelazne jakies noclegi i wszystko zeby przetrwac pierwsza noc
Radny
Wniosek przyjêty, omówimy go po skoñczeniu omawiania spraw bierz±cych, niemniej jednak sugerujê doprecyzowaæ projekt.
Radny
Chcia³bym zg³osiæ swoj± kandydaturê na zarz±dcê sektora Mroczna Puszcza. Wszyscy mnie znacie wiêc chyba nie muszê siê przedstawiaæ :-).
Radny
Ja mam pomys³, aby zamiast "Samos±du" Jeedrzeja i Je¿yka by³ s±d. Mia³by siê sk³adaæ z rady i ewentualnych ¶wiadków.
Jeedrzej - sêdzia
Je¿yk - Prokurator
np. Lyokoheros - obroñca (najlepszy bêdzie ten co umie najlepiej pisaæ rozprawki)
Reszta rady - pomoc dla sêdziego
Ostatnio edytowany przez Minenemq (2015-06-16 09:48:14)
Radny
Wydaje mi siê ¿e ju¿ samos±d Stefana za³atwili¶my. Je¶li nie ma o czym¶ wzmianki w prawie a jest z³e to jak najszybciej admin musi to zg³osiæ i ustaliæ. Tak to przynajmniej mia³o wygl±da...
Arcymag
Owszem. Niemniej Rada ma obowi±zek rozwa¿yæ projekt. Dopisze go do dyskusji.
Radny
Witam, mam pomys³, wi±za³oby siê to z kilkoma rzeczami.
Mój plan to stworzenie Ligi Zjednoczonych Sektorów w Adminówce. Ka¿dy sektor posiada³by swój w³asny autorski stadion (jedno z wymagañ do stworzenia klubu), oraz jeden (taki narodowy na spawnie). Maksymalna ilo¶æ klubów w sektorze :1. I sprawa osób, Ka¿dy móg³by graæ w danym meczu. Mog³oby siê zorganizowaæ ma³e nagrody dla zwyciêzców (przyk³adowo 20$/win u sb, 35$ win na wyje¼dzie, oraz po 10$ za remis). Stadiony by³yby budowane przez za³o¿yciela i w³a¶ciciela klubu (z w³asnego portfela). Harmonogram meczy by³by zaplanowany tzn. Kolejka gier (przyk³adowo 1. Kartagina- Zachód, 2. Puszcza-bagna,3. Meridion-zachód itd....nie by³oby okre¶lonych terminów) Co o tym my¶licie ?
Radny
Chcia³bym zg³osiæ swoj± kandydaturê na zarz±dcê sektora: Okrêg Je¿ogradzki. Chyba nie muszê siê rozpisywaæ kim jestem bo mnie znacie ;p
Radny
Twoja pro¶ba zostanie dopisana do dyskusji Rady