Wojownik
Mam taki Pomysł żeby zrobic małe miasto dla nowych gracz : w tym miescie beda sety zelazne jakies noclegi i wszystko zeby przetrwac pierwsza noc
Radny
Wniosek przyjęty, omówimy go po skończeniu omawiania spraw bierzących, niemniej jednak sugeruję doprecyzować projekt.
Radny
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na zarządcę sektora Mroczna Puszcza. Wszyscy mnie znacie więc chyba nie muszę się przedstawiać :-).
Radny
Ja mam pomysł, aby zamiast "Samosądu" Jeedrzeja i Jeżyka był sąd. Miałby się składać z rady i ewentualnych świadków.
Jeedrzej - sędzia
Jeżyk - Prokurator
np. Lyokoheros - obrońca (najlepszy będzie ten co umie najlepiej pisać rozprawki)
Reszta rady - pomoc dla sędziego
Ostatnio edytowany przez Minenemq (2015-06-16 09:48:14)
Radny
Wydaje mi się że już samosąd Stefana załatwiliśmy. Jeśli nie ma o czymś wzmianki w prawie a jest złe to jak najszybciej admin musi to zgłosić i ustalić. Tak to przynajmniej miało wygląda...
Arcymag
Owszem. Niemniej Rada ma obowiązek rozważyć projekt. Dopisze go do dyskusji.
Radny
Witam, mam pomysł, wiązałoby się to z kilkoma rzeczami.
Mój plan to stworzenie Ligi Zjednoczonych Sektorów w Adminówce. Każdy sektor posiadałby swój własny autorski stadion (jedno z wymagań do stworzenia klubu), oraz jeden (taki narodowy na spawnie). Maksymalna ilość klubów w sektorze :1. I sprawa osób, Każdy mógłby grać w danym meczu. Mogłoby się zorganizować małe nagrody dla zwycięzców (przykładowo 20$/win u sb, 35$ win na wyjeździe, oraz po 10$ za remis). Stadiony byłyby budowane przez założyciela i właściciela klubu (z własnego portfela). Harmonogram meczy byłby zaplanowany tzn. Kolejka gier (przykładowo 1. Kartagina- Zachód, 2. Puszcza-bagna,3. Meridion-zachód itd....nie byłoby określonych terminów) Co o tym myślicie ?
Radny
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na zarządcę sektora: Okręg Jeżogradzki. Chyba nie muszę się rozpisywać kim jestem bo mnie znacie ;p
Radny
Twoja prośba zostanie dopisana do dyskusji Rady